In English Auf Deutsch

NY-yritykset

Vuoden 2022-2023 NY-yritykset

 

LIFTO NY 

Lifto Ny on viiden ylöjärveläisen nuoren vaateyritys. Teemme kustomoituja tuotteita yrityksille sekä yksittäisille asiakkaille heidän haluamallansa kuvalla tai logolla. Painatamme itse omat tuotteemme painoprässillä. 

Ota meihin yhteyttä Facebookissa ja Instagramissa tai laita viesti suoraan sähköpostiin: Lifto.ny@outlook.com! 

Facebook: Lifto Ny 

Instagram: lifto_ny2022 

 

MASAN KITARAPAJA NY 

Moro! Mä oon Matias ja mun yrityksen nimi on Masan Kitarapaja Ny. Huollan kitaroita, bassoja ja muita kielisoittimia. Pyrin auttamaan muusikoita, joilla ei ole joko aikaa, jaksamista tai osaamista soittimensa huoltoon.  

Yhteystietoni löydät Instagramista. Otathan rohkeasti yhteyttä! 

Instagram: masankitarapajany 

 

KELO NY 

Olemme laadukka

ita pihatöitä tarjoava ja nopeastisaatavillaoleva neljän lukiolaisen yritys. Teemme mm. haravointia, lumitöitä, nurmikon ja pensaiden leikkuutasekä rännientyhjäystä, jaasiakkaan kanssa voidaan sopia myös muusta pihahommasta. Toimimme pääosin Ylöjärvellä ja sen lähialueilla. 

Sähköposti: pihapalvelukelo.ny@gmail.com 

Facebook: Kelo Ny 

Instagram: @pihapalvelukelo 

 

SHOWTIME NY 

Moro!   

Me olemme 

Showtime NY Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalta. Me olemme kolmesta nuoresta koostuva NY yritys, joka järjestää synttäreitä, diskoja ja tapahtumia kaiken ikäisille juuri sinun tarpeidesi mukaan.  

Eli jos sinulla, lapsellasi tai jollain tuttavallasi on synttärit edessä tai muu vastaava tapahtuma, johon tarvitsette apua, me tulemme järjestämään teille hauskan ja unohtumattoman tapahtuman, josta meidän avullamme saat juuri sinun näköisesi ja tarpeidesi mukaisen.  

Meiltä voit myös vuokrata juhliisi/tapahtumaan esimerkiksi: äänentoistolaitteita, valoja ja savukonetta. 

 

AZURE STUDIOS NY

Me AzureStudiosNY:llä uskomme, että joskus henkiset tarpeet voivat olla tärkeämpiä, kuin materiaaliset halut. Me teemme videopelin, joka julkaistaan tietokoneille ja/tai konsoleille. Kaikki voivat vaikuttaa pelin suunnitteluun ja me aktiivisesti kuuntelemme mielipiteitä sosiaalisessa mediassa (ei ole vielä valmis). 

We over at AzureStudiosNY believe that sometimes mental needs can be more important than material needs. We are making a videogame that will be releasd on pc and or consoles. Everyone can affect the games planning and we are actively listening to opinions on social media (still in progress). 

 

SIMUL NY

Olemme Simul NY ja tarjoamme vanhuksille seuraa ja ulkoilutusta. Lisäksi yrityksemme tarjoaa töitä nuorille. 

 

NAUHIS NY

Nauhis NY valmistaa käsityönä avainnauhoja. Meillä on muutamia valmiita malleja, mutta jos haluat oman värisesi nauhan, laitathan meille viestiä. Alta löydät yhteystietomme. Jokainen avainnauhamme sisältää niskassa turvalukon, jonka vuoksi ne sopivat turvallisuutensa vuoksi monen työpaikalle. Meiltä onnistuu myös isommat tilaukset esimerkiksi yrityksille tai tapahtumiin, otathan vain yhteyttä niin sovitaan molemmille sopiva diili! 

Instagram: nauhis.ny 

Facebook: Nauhis NY 

TikTok: nauhisny 

Sähköposti: nauhisny@gmail.com 

 

HOMMA NY

Kahden nuoren miehen yritys Homma NY. Nimen mukaisesti teemme kaikenlaisia hommia mm. ikkunanpesua, auton sisä- ja ulkopesua. Palvelullamme haluamme tukea työssäkäyviä ja senioreita, joilla ei ole aikaa tai kykyä tehdä hommia. 

Meidät löytää Instagramista nimellä homma.ny ja Facebookista Homma NY

 

HURRAA NY

Moikka! Me olemme Hurraa NY. Olemme 5 lukiolaista Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalta. Huomasimme, että monen vanhemman mieltä stressaa jokavuotiset lasten synttärit. Syntymäpäiväjuhlien järjestäminen vie aikaa ja on vaikea saada kaikki hoidettua. Me päätimme helpottaa tätä ongelmaa ja järjestää loistavat synttärijuhlat esikoulu- ja alakouluikäisille.   

Meidän konseptimme toimii niin, että valitset itsellesi mieluisen synttäripaketin nettisivuiltamme ja näin helposti vain muutamalla klikkauksella saat vuoden parhaat syntymäpäiväjuhlat lapsellesi. Synttäriteemoja meiltä löytyy varmasti jokaiseen lähtöön! 

 

JUNNUT LIIKKUU NY 

Junnut liikkuu NY on viidestä nuoresta koostuva liikunta-alan yritys. Pidämme ala-aste ikäisille lapsille iltapäivisin liikuntakerhoa Ylöjärven alueella. Kerhojen sisältöön kuuluu erilaiset pallopelit sekä leikit. Pidämme kerhoa, koska haluamme tuoda nuorille liikkumisen iloa. 

 

TEMPO NY 

Tempo NY tarjoaa alakouluikäisille mahdollisuuden harrastaa yhdessä ja lähellä. Kerran viikossa pidettävä tanssi/leikki painotteinen kerho tavoittelee lisäämään lasten arkeen hauskaa ja liikunnallista toimintaa. Järjestämme myös workshoppeja esimerkiksi iltapäiväkerhoihin, ja mikä ettei polttareihin tai pikkujouluihin. Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit meistä! 

Instagram: https://www.instagram.com/tempo.ny

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086425872629

TikTok: https://www.tiktok.com/@tempo.ny

Sähköposti: temponuoriyrittajyys@gmail.com