In English Auf Deutsch

Haku Yrittäjyyslinjalle

Hae Ylöjärven lukioon Yrittäjyyslinjalle! Saat ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella yrittäjyyttä muun lukio-opiskelun yhteydessä.

Yrittäjyyslinjalle haetaan yhteishaun yhteydessä, jossa Yrittäjyyslinja on oma hakukohteensa. Yrittäjyyslinjalle otetaan korkeintaan 40 opiskelijaa vuosittain.

Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalle hakeutumiseen kuuluu ennakkotehtävän suorittaminen. Ohjeet tehtävän tekemiseen löytyvät tästä alta ja opintopolun hakulomakkeesta, mutta ne lähetetään myös yhteishakuajan päättymisen jälkeen opiskelijan yhteishaussa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Ennakkotehtävä palautetaan ohjeiden mukaisesti viimeistään su 21.4.2024, klo 23.59 mennessä.
 
Yrittäjyyslinjan lopullisessa valinnassa huomioidaan sekä hakijan keskiarvo että ennakkotehtävästä saadut pisteet. Nämä pisteet lasketaan yhteen, jolloin maksimipistemäärä on 14 pistettä.
  • Alin hyväksytty keskiarvo yrittäjyyslinjalle on 7,4. (max. 10 p.)
  • Ennakkotehtävästä tulee saada vähintään yksi piste, jotta hakija voi tulla valituksi yrittäjyyslinjalle. (max. 4 p.)

Kuuntele tästä Ylöjärven lukion Jarkko Tuomennoron haastattelu Yrittäjyyslinjasta.

 

Kevään 2024 yhteishaun  ENNAKKOTEHTÄVÄ:

Laadi videohakemus yrittäjyyslinjalle. Videohakemuksen tekoon ei ole muita ohjeita kuin, että siitä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat jollain tavalla:
 
Millaisen opiskelijan saisimme sinusta yrittäjyyslinjalle? Mihin asioihin sitoudut aloittaessasi opinnot Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalla?
 
Videohakemuksen enimmäiskesto on 2 minuuttia.
 
Julkaise ennakkotehtävän video haluamallasi alustalla (esim. piilotettuna Youtube-tililläsi) ja lähetä linkki/videotiedosto lukion sähköpostiosoitteeseen lukio@ylojarvi.fi viimeistään su 21.4.2024 klo 23.59. Varmista ennen videon lähettämistä, että linkki/videotiedosto toimii. Linkin videoon voi toimittaa myös tekstitiedostossa. Varmistu, että sähköpostista käy ilmi kenen hakuvideosta on kyse eli kerro viestissä keneltä lähetys tuli (etunimi ja sukunimi). Mikäli sinulla on tämän asian kanssa ongelmia niin ota yhteyttä apulaisrehtori Miia Bergmaniin (puh. 0505542848, sähköposti: miia.bergman (at) ylojarvi.fi).

Videon arviointikriteerit (yht. 4 pistettä):

  • video on ehjä kokonaisuus 
  • hakijasta videon kautta välittyvä yleisvaikutelma ja esiintymistaidot
  • videon innovatiivisuus
  • hakijan kyky osoittaa videolla vastauksillaan/tekemisellään oma soveltuvuus yrittäjyyslinjan opintoihin