In English Auf Deutsch

Ylötehdas ja Valon Tekijät -osuuskunta

Ylötehdas palvelee yrityksiä koulutuskeskus Valossa

Yrittäjyyden palvelukeskus Ylötehdas yhdistää yrittäjyyteen erikoistuneen Ylöjärven lukion, Tredun ammatillisen koulutuksen ja alueen elinkeinoelämän ja tarjoaa yrittäjyyskasvatus- ja yritystoiminnan kehittämispalveluja Ylöjärvellä.

Ylötehdas toimii oppilaitoksen sisällä vahvistaen ja auttaen opiskelijoita ja opettajia työelämään liittyvissä kysymyksissä tai opintojen sisällön suunnittelussa. Järjestämme esimerkiksi yritysvierailuja ja asiantuntijaluentoja opiskelijoille.  Ylötehdas lisää yhteistyötä yritysten ja oppilaitosten välillä.

Ylötehtaan kautta saa:

  • Työssäoppijoita yrityksiin tai apukäsiä yritysten projekteihin
  • Yrittäjämäisellä asenteella olevia opiskelijoita, jotka uskaltavat yrittää, kokeilla ja testata
  • Uusia ajatuksia ja tukea alkaville yrittäjille
  • Osaamisen kehittämistä ja koulutusta yrityksille ja yhteisöille
  • Osaavaa henkilöstöä yrityksille ja julkisyhteisöille
  • Yhteistyöverkostoja oppilaitoksen ja työelämän välillä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityskoordinaattori Sami Hasila

050 441 8819

sami.hasila@tampere.fi

 

Valon Tekijät Osuuskunta

Yrittäjyyden oppimisympäristö

Valon Tekijät Osk toimii oppimisympäristönä yrittäjyydelle. Yrittäjänä toimimista ja yrittäjyyden käytäntöjä opitaan yhdessä tekemällä. Toiminta antaa valmiuksia oppia yrittäjämäistä asennetta ja yrittäjyydessä tarvittavia konkreettisia taitoja ilman suurta taloudellista riskiä.

Valon Tekijät luo pohjan omien unelmien tavoitteluun ja uuden kokeiluun. Yhdessä saadaan aikaan enemmän ja isompaa kuin yksin. Valon Tekijät muodostaa monialaisen osaajien yhteisön, jonka tukena toimivat asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Osuuskunnan avulla voit luoda itsellesi kesätyöpaikan, laajentaa omaa harrastusta ja kehittää omaa osaamista työksi, josta voi tienata palkkaa. Voit kokeilla omia rajojasi ja tutustua talouden ja markkinoinnin saloihin. Osuuskunta antaa mahdollisuuden luoda omannäköisen työtehtävän jokaiselle mukaan lähtijälle.

Keitä ovat Valon Tekijät

Valon Tekijöiden jäsenet ovat Koulutuskeskus Valon opiskelijoita ja opettajia, jotka tahtovat olla mukana yhteisössä ja oppia sekä kokeilla uutta yrittämällä. Jäseneksi voi hakea Koulutuskeskus Valon yrittäjähenkinen opiskelija ja henkilökunnan jäsen. Tärkeintä on, että hakijalla on yritteliäs ja vastuullinen asenne työhön, yhteistyökykyä ja intoa oppia tekemällä.

Lisätietoja: Ylötehdas / Sami Hasila sami.hasila@tampere.fi 050 4418819