Vanhempainillat

Ylöjärven lukiossa järjestetään vuosittain kaksi isompaa vanhempainiltaa, joihin huoltajien toivotaan osallistuvan.  On tärkeää, että huoltaja on selvillä lukion käytänteistä ja nuoren koulunkäyntiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Vanhempainillassa huoltaja tapaa myös ryhmänohjaajan. Kun on tavattu kasvokkain, helpottuu yhteydenpitokin entisestään!

Koko koulun vanhempainilta pidetään aina syksyisin ensimmäisen ja toisen jakson taitteessa. Ilta aloitetaan yhteisellä tilaisuudella, jossa koulun henkilökunta esittäytyy ja rehtori kertoo lukuvuoden ajankohtaisista asioista. Tämän jälkeen ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoiden huoltajat siirtyvät ryhmänohjaajiensa johdolla luokkiin. Luokissa käsitellään kunkin vuosikurssin osalta tärkeimpiä lukion käymiseen liittyviä asioita. Abiturienttien huoltajat käyvät läpi jatkokoulutukseen hakeutumiseen ja lukion jälkeiseen elämään liittyviä asioita opinto-ohjaajien johdolla.

Kakkosten yo-vanhempainilta pidetään keväällä ennen syksyn kirjoituksiin ilmoittautumista. Tässä tilaisuudessa rehtori käy läpi ylioppilaskirjoituksiin liittyvät tärkeimmät asiat, jotka huoltajien on hyvä tietää.

Luokkakohtaisia vanhempainiltoja järjestetään tarvittaessa.

Lukuvuoden 2019-20 vanhempainillat:

keskiviikkona 25.9.2019 klo 18.00 (kahvitus klo 17.30) koko koulun vanhempainilta

keskiviikkona 29.4.2020 klo 18.00 2.vsk vanhempainilta, aiheena ylioppilaskirjoitukset