In English Auf Deutsch

Vanhempainillat

Ylöjärven lukiossa järjestetään vuosittain kaksi isompaa vanhempainiltaa, joihin huoltajien toivotaan osallistuvan.  On tärkeää, että huoltaja on selvillä lukion käytänteistä ja nuoren koulunkäyntiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Vanhempainillassa huoltaja tapaa myös ryhmänohjaajan. Kun on tavattu kasvokkain, helpottuu yhteydenpitokin entisestään!

Koko koulun vanhempainilta pidetään aina syksyisin ensimmäisen ja toisen jakson taitteessa. Ilta aloitetaan yhteisellä tilaisuudella, jossa koulun henkilökunta esittäytyy ja rehtori kertoo lukuvuoden ajankohtaisista asioista. Tämän jälkeen ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoiden huoltajat siirtyvät ryhmänohjaajiensa johdolla luokkiin. Luokissa käsitellään kunkin vuosikurssin osalta tärkeimpiä lukion käymiseen liittyviä asioita. Abiturienttien huoltajat käyvät läpi jatkokoulutukseen hakeutumiseen ja lukion jälkeiseen elämään liittyviä asioita opinto-ohjaajien johdolla.

Kakkosten yo-vanhempainilta pidetään keväällä ennen syksyn kirjoituksiin ilmoittautumista. Tässä tilaisuudessa rehtori käy läpi ylioppilaskirjoituksiin liittyvät tärkeimmät asiat, jotka huoltajien on hyvä tietää.

Ryhmäkohtaisia vanhempainiltoja järjestetään tarvittaessa.

 

Lukuvuoden 2020-21 vanhempainillat:

Tiistaina 15.9.2020 klo 18 koko koulu

Vanhempainilta ti 15.9. klo 18.00 järjestetään etänä. Toteutuksen takia vanhempainiltaan on etukäteisilmoittautuminen. Ilmoittautuminen to 10.9. klo 18 mennessä (Wilma-viestissä tarkemmat ohjeet). Vanhempainilta toteutetaan Teamsissa, jonka kutsulinkki lähetetään ryhmänohjaajan/rehtorin lähettämässä kyselyssä annettuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään maanantaina 14.9.2020. Vanhempainiltaan osallistumista varten tarvitaan tietokone tai kännykkä.

Tiistaina 27.4.2021 klo 18, tulevien abiturienttien (2. vsk) vanhemmat, aiheena ylioppilaskirjoitukset