In English Auf Deutsch

Ajankohtaista

Vanhojen päivä 6.2.2020

Perinteiset vanhojenpäivän tanssiaiset järjestetään Ylöjärven lukiolla (Pallotie 5) torstaina 6.2.2020.  Tanssit tanssitaan kahdessa erässä Valon salissa tuona iltana. Tämä päivä tekee toisen vuosikurssin opiskelijoista koulun vanhimpia. Tyylikkäät asut ja hurmaavat tanssit antavat päivälle sisällön.

Tansseja ovat tervetulleita seuraamaan tanssijoiden läheiset, mutta koska liikuntasalin tilat ovat rajalliset, joudumme rajoittamaan vieraiden määrän noin 4 henkilöön/tanssija.

Ensimmäisen ryhmän tanssit alkavat klo 18.00 ja toisen ryhmän tanssit n. klo 19.15. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Oman nuoren ryhmä kannattaa kysyä nuorelta itseltään.

Valokuvaaja saapuu koululle klo 17 ja yksityiskuvia on mahdollisuus ottaa koko illan ajan. Periaate on, että yhden ryhmän tanssiessa toisesta ryhmästä otetaan yksittäiskuvia. Yksittäis- ja parikuviin ei tarvitse varata aikaa, ja kuvaaja kertoo, miten tilaus ja maksu hoidetaan.

Yhteiskuva otetaan tanssiryhmien väliajalla, noin kello 19.

Perjantaina on lisäksi opiskelijanäytös klo 13.00. Jos torstai-iltana ei pääse tulemaan, perjantain tilaisuuteen saapuminen on myös mahdollista.

Ystävällisin terveisin,

Ylöjärven lukion opiskelijat, opettajat ja rehtorit