In English Auf Deutsch

Ajankohtaista

Paikan vastaanotto (yhteishaku keväällä 2020)

Ilmoittautuminen ja paikan vastaanotto keväällä 2020

Opiskelupaikan vastaanottaminen sähköisesti (koronatilanteen vuoksi)

Aikataulu
  • Seuraavan lukuvuoden käytännön järjestelyjen onnistumiseksi toivomme, että meille valitut opiskelijat varmistavat paikkansa 15.6. mennessä.
  • Jos meille valittu opiskelija on antanut sähköpostiosoitteensa hakemuksella, hän saa sähköpostiinsa linkin, jonka kautta hän voi ottaa opiskelupaikan vastaan. Vaihtoehtoisesti hän voi ottaa opiskelupaikan vastaan kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun Opintopolku.fi-palvelussa. Kirjautuminen Oma Opintopolkuun vaatii vahvan tunnistautumisen (esim. verkkopankkitunnukset).
  • Paikka tulee vastaanottaa viimeistään 25.6.2020.
Hyväksymiskirje
  • Ylöjärven lukioon hyväksytyille uusille opiskelijoille lähetetään postitse hyväksymiskirje. Kirjeen mukana uudet opiskelijamme saavat tärkeätä tietoa mm. opintojen aloittamisesta, tietokoneen hankinnasta sekä koulumatkatuesta. Kirjeen mukana he saavat myös ohjeet Wilma-tunnustensa käyttöönottoon.
Kannettavan tietokoneen tilaus
  • Ylöjärven lukioon hyväksytyllä opiskelijalla on mahdollisuus ottaa kannettava tietokone käyttöönsä käyttömaksua vastaan koulumme kautta. Pyydämme uuden opiskelijan huoltajaa ilmoittamaan kannettavan tietokoneen tilauksesta sähköpostitse osoitteeseen lukio(at)ylojarvi.fi 25.6.2020 mennessä. Lisätietoa kannettavan tietokoneen hankintaan liittyvistä asioista saa hyväksymiskirjeestä ja koulun kotisivuilta.
Koulumatkatuki
  • Jos opiskelijan koulumatka lyhintä autoreittiä kodin ja koulun välillä ylittää kymmenen kilometriä, on opiskelija oikeutettu Kelan koulumatkatukeen. Lähetämme hakulomakkeen ja tarkemmat ohjeet koulumatkatuen hakemisesta hyväksymiskirjeen mukana. Pyydämme palauttamaan hakulomakkeen koululle joko postitse tai koulun postilaatikkoon 25.6.2020 mennessä. Hakemukset toimitetaan koululta Kelaan.