In English Auf Deutsch

Ajankohtaista

Jalo NY on voittanut Uskalla yrittää -kilpailun! Suuret onnittelut!

Ylöjärven lukion Yrittäjyyslinjan Jalo NY on voittanut valtakunnallisen Uskalla yrittää -kilpailun – eli on koko Suomen paras perus- ja toisen asteen NY-yritys! Valtavat onnittelut Milana Itäpää, Veikka Kukko, Anselmi Koivunen ja Elmo Pyykkö!

Kilpaileminen ei suinkaan jäänyt tähän, vaan voitto Suomessa tarkoittaa sitä, että Jalo NY edustaa Suomea  JA Company of the Year EM-kilpailussa heinäkuussa. Onnea siihenkin koitokseen!

Jalo Ny palkittiin Uskalla yrittää -kilpailun finaalissa myös kahdella muulla palkinnolla: Taalerin luola ja Care for Ambition (lisätietoa).

Tässä tuomariston perusteluja Jalo NY:n voitolle:

Yritys valmistaa ainutlaatuisia rusetteja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Tuotteet ovat ekologisesti ja yhteiskuntavastuullisesti käsityöllä valmistettuja. Yrityksen rusetteja voi ostaa yrityksen verkkokaupasta. Tuomariston vakuutti yrityksen arvot, käytännön toiminta, selkeä osaamiseen perustuva roolitus ja suunnitelmallinen tekeminen ja kehittäminen koko toiminnan ajan. Yrityksen ehdoton vahvuus on myös go to market -ajattelu ja se, että yrityksen liiketoimintaidean ytimessä ovat ekologisuus ja eettisyys. 

Lue lisää näistä mahtavista nuorista ja heidän saavutuksestaan Aamulehden ja Kauppalehden artikkeleista.