In English Auf Deutsch

NY-yritykset

Vuoden 2021-2022 NY-yritykset

 

Locked Jewels NY 

Me olemme Locked Jewels NY. Yrityksemme valmistaa käsityönä korvakoruja, ja tulevaisuudessa saatamme lisätä tuotevalikoimaamme sormuksia ja kaulakoruja. Korvakorujen valmistusmateriaalina toimii kutistemuovi ja laadukkaat, nikkelittömät korvakoukut. Jos sinulla on idea tietynlaisista korvakoruista, voit laittaa ehdotuksesi Instagram Directissä tai Facebookissa ja voimme tehdä ne sinulle. 

Instagram: locked.jewels 

Facebook: Locked Jewels

 

Luovia NY 

Luovia on yritys, jokka valmistaa erilaisia tuotteita, kuten korvakoruja roskiin menevästä HDPE (High Density Polyethylene) – muovista. Kyseistä muovia käytetään tmm. shampoopulloissa, pullonkorkeissa sekä käsidesipulloissa.  

Luovian tehtävänä on auttaa niin ihmisiä kuin luontoakin, sekä tuoda esiin uusia kierrätyksen ja kestävän kehityksen tarjoamia mahdollisuuksia. 

Instagram: luovia.ny 

Facebook: luovia ny 

 

✨ Lucent NY ✨ 

Olemme neljän nuoren kunnianhimoisen yrittäjänalun yritys. Valmistamme kynttilähävikistä sekä suomesta tilatuista raaka-aineista kynttilöitä. Myymme koriste- ja tuoksukynttilöitä eteerisiä öljyjä käyttäen.  

Instagram: https://www.instagram.com/lucent_ny/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Lucentny-108491141574676/ 

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@lucent.ny? 

 

Felitis NY 

Olemme kolme ahkeraa ja intohimoista nuorta yrittäjää. Yrityksessämme suunnittelemme uusia lautapelejä, joista teemme kestäviä ja laadukkaita.  

Instagram: https://www.instagram.com/felitis_ny/ 

 

Otos  NY

Amos Kautto, Veeti Lepola 

Me olemme Otos. Tuotamme markkinointivideo yrityksille, kouluille, yhteisöille, sekä järjestöille. Meiltä löytyy yhteistä kokemusta yrittäjyydestä Mansen maalarit nimisen yrityksen parissa. Yrittäjyys ei ole meille vain keino tuoda leipä pöytään, vaan elämäntapa. Kuvaaminen ja tilanteiden videolle tallentaminen on ollut intohimomme jo pienestä saakka. Meitä yhdistää palava halu yrittäjyyteen, sekä yhteinen intohimonkohteemme on videokuvaaminen.  

www.instgram.com/otos.ny  

 

Rivo NY 

Rivo on uuden sukupolven vaate- ja muotialan yritys. Valmistamme nuorisolle suunnattuja katumuotivaatteita. Kaikki vaatteemme on testattu eläimillä, mutta ne eivät mahtuneet. 

Instagram: @ rivoclothing     

 

 Kuorikonna NY

Yrityksemme ostaa puisia puhelimen kuoria, joihin voimme polttaa helposti kuvioita ja aiomme myydä niitä suomessa eteenpäin. 

 

Mystery NY

Olemme Mystery NY ja valmistamme Mystery boxeja sekä tuunattuja vaatteita. Jokainen laatikkomme on ainutlaatuinen ja erilainen, sillä pyrimme tuunaamaan sen asiakkaalle sopivaksi. Mystery boxeja tulee myös juhlapäivien mukaan, kuten jouluna, jolloin laatikkomme sisältävät jouluteemaisia yllätyksiä. Laatikot sisältävät muun muassa vaatteita, jotka olemme itse tuunanneet sekä muita jännittäviä asioita. 🙂 

Tarjoamme asiakkaillemme jännitystä ja riemua elämään!  

Instagram: https://www.instagram.com/mystery__ny/?hl=fi