Haku Yrittäjyyslinjalle

Hae Ylöjärvelle Yrittäjyyden erityislukioon! Saat ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella yrittäjyyttä muun lukio-opiskelun yhteydessä.

Yrittäjyyslinjalle haetaan yhteishaun yhteydessä, Yrittäjyyslinja on oma hakukohteensa. Hakijat lähettävät myös ennakkotehtävän.

Yrittäjyyslinjalle valitaan peruskoulun päättötodistuksen keskiarvon ja ennakkotehtävästä saatujen pisteiden perusteella. Ennakkotehtävästä voi saada 0 – 10 pistettä. Ennakkotehtävästä on kuitenkin saatava vähintään 4 pistettä, jotta voi tulla valituksi.

Lukio lähettää ennakkotehtävän ja ohjeistuksen koteihin yhteishaun päätyttyä. Kyseinen tehtävä on jo nyt näkyvissä tämän sivun alalaidassa, eli ennakkotehtävän suunnittelun voi aloittaa jo ennen yhteishaun päättymistä. Ennakkotehtävä palautetaan viimeistään ke 11.4.2018.

Ennakkotehtävällä arvioidaan opiskelijan soveltuvuutta sekä valmiutta yrittäjyysopintoihin.

Yrittäjyyslinjalle otetaan korkeintaan 40 opiskelijaa vuosittain, ja keskiarvoraja on vähintään 7,4.

 

Valintakokeen ennakkotehtävä

Laadi videohakemus yrittäjyyslinjalle.

Ennen videon suunnittelua ja kuvaamista tutustu taustamateriaaliin: https://duunitori.fi/tyoelama/millainen-on-hyva-videohakemus-5-huikeaa-esimerkkia/

Videohakemuksessa tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

1.       Miksi sinut pitäisi valita yrittäjyyslinjalle? Miksi yrittäjyyslinja kiinnostaa sinua?

2.       Millainen olet tiimityöskentelijänä? Mitä annettavaa sinulla on tiimille?

3.       Miten erotut muista hakijoista eduksesi? Mitä erityistaitoja tai kiinnostuksen kohteita sinulla on?

Videohakemuksen enimmäiskesto on kolme minuuttia.

Lähetä video mp4-tiedostona tai julkaise video yksityisellä Youtube-tililläsi ja lähetä linkki  osoitteeseen lukio@ylojarvi.fi viimeistään 11.4.2018.