Tulevat tapahtumat

huhti 25 @ 10:00 – 11:00
Vanhempainilta 17-vuosiluokkien huoltajille @ Auditorio
huhti 25 @ 18:00 – 19:00

Aiheena ylioppilaskirjoitukset. Ilta jatkuu opiskelijahuollon vanhempainillalla.

Yhteisöllisen opiskelijahuollon järjestämä hyvinvointi-ilta huoltajille @ Satama
huhti 25 @ 19:00 – 20:00

Opiskelijoille järjestettiin maaliskuun lopussa kouludemokratiakysely, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa lukion toiminnasta opiskelijan näkökulmasta. Kyselystä esiin nousseista aiheista järjestetään vielä erillinen kouludemokratiapäivä (to 18.4.), jossa opiskelijoiden kanssa yhdessä keskustellen mietitään miten lukiomme toimintaa voidaan edelleen kehittää.

Yhteisöllinen opiskelijahuolto kutsuu myös teitä lukion huoltajia keskustelevaan kaikille lukion huoltajille tarkoitettuun lukion hyvinvointi-iltaan to 25.4. klo 19-20 Satamassa. Illan tavoite on sama kuin opiskelijoilla: lukion toiminnan kehittäminen. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu. Tilaisuuden ohjelma:

• Yhteisöllinen opiskelijahuoltoryhmä esittäytyy: apulaisrehtori, opinto-ohjaajat, erityisopettaja, koulukuraattori, koulupsykologi, terveydenhoitaja ja opiskelija- ja opettajaedustajat
  • Lyhyt alustus aiheista, jotka nousivat kouludemokratiapäivässä esiin opiskelijoiden kanssa
  • Keskustelua huoltajien näkökulmasta näistä aiheista etukäteen laaditun ”menun” avulla
  • Miten huoltajien osallisuutta lukion toiminnassa voitaisiin kehittää? Toiveita ja ideoita.

Jotta osaamme varata tarjottavaa tarpeellisen määrän niin ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen 12.4. mennessä tästä linkistä.

huhti 26 Koko päivä
ma