In English Auf Deutsch

Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto

Lukiolaisia ei kutsuta hammashoitoon. Tarkastus- ja särkyajat varataan itse.

Ajanvaraus

Keskitetty ajanvaraus ma-to klo 9 – 15 ja pe 9 – 14 > puh. 03 565 28111. Ajanvaraus särkypäivystykseen ma-pe klo 8 – 9 > puh. 03 565 28111.

Ajanvarauksen voi peruuttaa tekstiviestillä: lähetä txt-viesti  hammashuollon tekstiviestinumeroon p. 040 630 26 99.

HUOM. Kirjoita viestiin sana PERUN sekä varatun ajan ajankohta, kenelle hammaslääkärille aika on varattu sekä myös henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti.

Web-asiointipalvelu: aikojen tarkistaminen, siirto, peruminen. EI oikominen eikä kirurginen. https://www.hitportal.fi/hitportal/ylojarvi

Sähköisen asiointipalvelun avulla voit tarkistaa, siirtää tai peruuttaa suun terveydenhuoltoon varatun ajan. Huom. Uuden ajan varaaminen ei ole vielä mahdollista palvelun kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää asiakas, jonka puhelinnumero on rekisteröity suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmään.

Varatusta käyttämättä jääneestä hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneiltä 50,80 €.

Särkypäivystys viikonloppuisin ja arkipyhinä päivystyskeskus Acutassa, Teiskontie 35, Tampere. Sisäänkäynti Acutan pääovista. Ajanvaraus klo 8 – 12 > puh. 03 565 70115.

Hammashoitolat Ajanvaraukset sekä muut yhteydenotot hoidetaan keskitetyn ajanvarauksen kautta (ks. yllä). Myös Kurussa ja Viljakkalassa toivotaan, että asiakkaat käyttävät ensisijaisesti keskitettyä ajanvarausnumeroa.

Pääterveysasema Mikkolantie 10, Ylöjärvi

Moisio, Kuusistontie 1, Ylöjärvi

Soppeenharju, Tornitie 1, Ylöjärvi

Kuru Kisatie 1, Kuru

Viljakkala Elokaarentie 3, Ylöjärvi