Kansainvälisyys

Ylöjärven lukion kansainvälisyystoiminta on erittäin vilkasta. Voit osallistua opintomatkoihin ja projekteihin, joissa pääset  tutustumaan uusiin ihmisiin, eri kulttuureihin ja kieliin. European School Network -verkoston (ESN) kautta voit tehdä lyhyitä vastavuoroisia opiskelijavaihtoja eri puolilla Eurooppaa. ESN-vaihdon pituus on noin viikosta seitsemään viikkoon. Koulustamme lähtee ja meille saapuu myös kokonaisen lukuvuoden ajaksi vaihto-opiskelijoita ympäri maailmaa.

Opiskelijoille on tarjolla myös erityinen kansainvälisyyskurssi. Eri oppiaineissa tehdään ulkomaille suuntautuvia opintoretkiä. Lukiossamme käy säännöllisesti ulkomaisia vieraita, jotka ovat mukana koulun projekteissa tai oppitunneilla.