Kodin ja koulun välinen yhteistyö

Ryhmänohjaaja tuntee ryhmänsä opiskelijat, ja häneen kannattaa ottaa yhteyttä oman nuoren kouluasioissa. Toki yksittäisten aineiden opettajiin ja rehtoriin voi myös aina olla yhteyksissä. Yhteystiedot ovat täällä.  Poissaolohakemukset osoitetaan ryhmänohjaajalle, paitsi yli viikon poissaolot rehtorille.

Ryhmänohjaaja ottaa huoltajiin yhteyttä tarvittaessa. Huoltajien yhteystiedot on syytä pitää ajan tasalla Wilmassa tai viestittää muulla tavalla muutoksista koulun toimistoon.

Opinto-ohjaajilta saa tietoa opintojen rakentumisesta ja jatko-opintoihin liittyvistä asioista.

Vanhempainillat

torstaina 28.9. klo 18, kahvitus klo 17.30, koko koulu

torstaina 25.4. klo 18, abiturienttien vanhemmat

Vanhempainvartit

Ryhmänohjaajat kutsuvat keväällä ykkös- ja kakkosvuosikurssilaisten huoltajat vanhempainvarttiin, jossa keskustellaan nuoren koulunkäyntiin liittyvistä asioista. Vanhempainvartti on huoltajille vapaaehtoinen.