Tule tutustumaan!

Millaista on opiskelu Ylöjärven lukiossa? Katso tämä video, niin tiedät!

Lukuvuoden 2020-21 tutustumismahdollisuudet:

Hakuopas

Olemme mukana Tampereen seudun lukioiden yhteisessä hakuoppaassa. Opas jaetaan kaikille peruskoulun päättöluokkalaisille Pirkanmaalla. Löydät paljon tietoa koulustamme myös kotisivuiltamme ja erityisesti Hakijalle-osiosta!

Ylöjärven lukion virtuaalinen esittelyilta nuorille ja huoltajille ma 18.1.2021 klo 18.00

Toivotamme kaikki Ylöjärven lukiossa ja Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalla opiskelusta kiinnostuneet peruskoulun päättöluokkalaiset ja heidän huoltajansa tervetulleiksi virtuaaliseen esittelyiltaamme ma 18.1.2021. Illan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua niin tiloihimme kuin opiskeluun meillä. Pääset juttelemaan opiskelijoiden, opettajien ja opinto-ohjaajien kanssa, ja saat varmasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Opiskelijat ja opettajat kertovat eri oppiaineiden sisällöistä ja opiskelusta ja saat myös apua ainevalintoihin. Opiskelijoiden vetämällä tutustumiskierroksella pääset tutustumaan tiloihimme.

Tapahtuma lähetetään Ylöjärven lukion Youtube-tilin kautta livestreamina, Ylöjärven lukio – YouTube!

Tuutorit virtuaalivierailevat ysiluokilla marras-joulu-tammikuussa

Ylöjärven lukion tuutori-opiskelijat tulevat mielellään kertomaan kokemuksiaan lukiosta ja opiskelustaan Ylöjärven lukiossa lähialueen ysiluokille virtuaalisesti. Opinto-ohjaaja, voit sopia virtuaalivierailusta tuutoreiden ohjaavan opettajan Saana Helinin kanssa!

Yhteyshenkilö Saana Helin, saana.helin(at)ylojarvi.fi.

Y-lukio somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta! Tykkää tai seuraa, niin pysyt ajan tasalla kuulumisistamme!
instagram.com/ylojarven_lukio
instagram.com/yrittajyyslinja_ylojarvi