Tule tutustumaan!

Lukuvuoden 2018-19 tutustumismahdollisuudet:

Hakuopas 2018

Olemme mukana Tampereen seudun lukioiden yhteisessä hakuoppaassa. Opas jaetaan kaikille peruskoulun päättöluokkalaisille Pirkanmaalla. Löydät paljon tietoa koulustamme myös kotisivuiltamme ja erityisesti Hakijalle-osiosta!

Tiimijakson avoimien ovien päivä to 22.11.2018 klo 17.00-19.00

Lukiomme on edelläkävijä tiimioppimisen käytöstä lukio-opinnoissa. Tiimioppiminen tarkoittaa sitä, että opiskelijat opiskelevat 5-6 henkilön tiimeissä joko yhden kurssin sisällä tai sitten laajemmin, jopa koko jakson ajan kaikissa aineissa. Tänä lukuvuonna ykköset opiskelevat tiimeissä koko toisen jakson ajan. Aineina ovat äidinkieli, englanti, yhteiskuntaoppi, liikunta ja opinto-ohjaus.

Tule tutustumaan tiimioppimiseen ja ykkösten aikaansaannoksiin tiimijakson avoimien ovien päivänä! Voit seurata tiimijakson tiimien kuulumisia myös Instagramissa. Kun tiimijakso alkaa 1.10.2018, löydät tiimit haulla #tiimijakso18. Viime lukuvuoden tiimijaksojulkaisujen aihetunniste oli #tiimijakso17.

Tuutorit vierailevat ysiluokilla marras-joulu-tammikuussa

Ylöjärven lukion tuutori-opiskelijat tulevat mielellään kertomaan kokemuksiaan lukiosta ja opiskelustaan Ylöjärven lukiossa lähialueen ysiluokille. Opinto-ohjaaja, voit sopia vierailusta tuutoreiden ohjaajan Anu Tarhosen tai Kaisa Remulan kanssa!

Yhteyshenkilöt Anu Tarhonen, anu.tarhonen(at)ylojarvi.fi ja Kaisa Remula, kaisa.remula(at)ylojarvi.fi

Ysien tutustumistilaisuudet Y-lukiolla

Yhdeksäsluokkalaiset ovat tervetulleita tutustumaan Ylöjärven lukioon myös pienissä ryhmissä. Aloitamme tilaisuuden tutustumalla opiskelumahdollisuuksiin Y-lukiossa. Tutustumme lukion tiloihin ja piipahdamme myös muutamalla oppitunnilla. Myös huoltajat ovat ilman muuta tervetulleita mukaan! Ilmoittautuminen tilaisuuksiin mieluiten oman opinto-ohjaajan kautta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Tutustumistilaisuuksiin mahtuu max. 25 tutustujaa. Jos mikään päivistä ei sovi, ota yhteyttä!

Tutustumispäivät päivitetään tähän alkusyksystä 2018

Yhteyshenkilö Minna Sirén, minna.siren(at)ylojarvi.fi

Ylöjärven lukion esittelyilta 10.1.2019

Toivotamme kaikki Ylöjärven lukiossa ja Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalla opiskelusta kiinnostuneet peruskoulun päättöluokkalaiset ja heidän huoltajansa tervetulleiksi esittelyiltaamme 10.1.2019. Illan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua niin tiloihimme kuin opiskeluun meillä. Paikanpäällä pääset juttelemaan niin opiskelijoiden, opettajien kuin opinto-ohjaajienkin kanssa ja saat varmasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelma:
klo 17.00 – 18.00 Mahdollisuus tutustua Koulutuskeskus Valon tiloihin opastetulla kierroksella sekä kahvitus. Paikalla opiskelijoita, opettajia, opinto-ohjaajat ja rehtori esittelemässä eri aineiden opiskelumahdollisuuksia Ylöjärven lukiossa sekä vastailemassa kysymyksiin. Samaan aikaan järjesteään myös Tredun Koulutuskeskus Valon koulutusten esittelytilaisuus. Paikalla myös lähialueen muita oppilaitoksia esittelypisteineen.
klo 18.00 -19.00 Ylöjärven lukion esittelyilta auditoriossa. Opiskelijat pääosassa!

Myös tilaisuuden jälkeen voit jäädä juttelemaan!

Y-lukio somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta! Tykkää tai seuraa, niin pysyt ajan tasalla kuulumisistamme!
instagram.com/ylukio_official
facebook.com/ylukio