In English Auf Deutsch

Tule tutustumaan!

Lukuvuoden 2019-20 tutustumismahdollisuudet:

 

Hakuopas

Olemme mukana Tampereen seudun lukioiden yhteisessä hakuoppaassa. Opas jaetaan kaikille peruskoulun päättöluokkalaisille Pirkanmaalla. Löydät paljon tietoa koulustamme myös kotisivuiltamme ja erityisesti Hakijalle-osiosta!

Tiimijakson avoimien ovien päivä to 21.11.2019 klo 17.00-19.00

Lukiomme on edelläkävijä tiimioppimisen käytöstä lukio-opinnoissa. Tiimioppiminen tarkoittaa sitä, että opiskelijat opiskelevat 5-6 henkilön tiimeissä joko yhden kurssin sisällä tai sitten laajemmin, jopa koko jakson ajan kaikissa aineissa. Tänä lukuvuonna ykköset opiskelevat tiimeissä koko toisen jakson ajan. Aineina ovat äidinkieli, ruotsi, yhteiskuntaoppi, historia ja opinto-ohjaus.

Tule tutustumaan tiimioppimiseen ja ykkösten aikaansaannoksiin tiimijakson avoimien ovien päivänä! Voit seurata tiimijakson tiimien kuulumisia myös Instagramissa. Kun tiimijakso alkaa 30.09.2019, löydät tiimit haulla #tiimijakso19. Viime lukuvuoden tiimijaksojulkaisujen aihetunniste oli #tiimijakso18.

Tuutorit vierailevat ysiluokilla marras-joulu-tammikuussa

Ylöjärven lukion tuutori-opiskelijat tulevat mielellään kertomaan kokemuksiaan lukiosta ja opiskelustaan Ylöjärven lukiossa lähialueen ysiluokille. Opinto-ohjaaja, voit sopia vierailusta tuutoreiden ohjaajan tuutoreiden ohjaavan opettajan Kaisa Remulan kanssa!

Yhteyshenkilö Kaisa Remula, kaisa.remula(at)ylojarvi.fi

Ysien tutustumistilaisuudet Ylöjärven lukiolla

Yhdeksäsluokkalaiset ovat tervetulleita tutustumaan Ylöjärven lukioon myös pienissä ryhmissä. Aloitamme tilaisuuden tutustumalla opiskelumahdollisuuksiin Y-lukiossa. Tutustumme lukion tiloihin ja piipahdamme myös muutamalla oppitunnilla. Myös huoltajat ovat ilman muuta tervetulleita mukaan! Ilmoittautuminen tilaisuuksiin oman peruskoulun opinto-ohjaajan kautta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Tutustumistilaisuuksiin mahtuu max. 25 tutustujaa. Jos mikään päivistä ei sovi, ota yhteyttä!

Päivät ilmoitetaan syksyn 2019 alkupuolella.

Jos sinulla on pitkä matka Ylöjärvelle, ja haluaisit samalla kerralla tutustua sekä Ylöjärven lukioon että Koulutuskeskus Valon Tredun koulutustarjontaan, voit varata ajan molempien koulujen yhteisestä tutustumistilaisuudesta:

Päivät ilmoitetaan syksyn 2019 alkupuolella.

Yhteyshenkilö Minna Sirén, minna.siren(at)ylojarvi.fi

 

Ylöjärven lukion ja Koulutuskeskus Valon esittelyilta to 9.1.2020

Toivotamme kaikki Ylöjärven lukiossa ja Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjalla opiskelusta kiinnostuneet peruskoulun päättöluokkalaiset ja heidän huoltajansa tervetulleiksi esittelyiltaamme 9.1.2020. Illan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua niin tiloihimme kuin opiskeluun meillä. Paikanpäällä pääset juttelemaan niin opiskelijoiden, opettajien kuin opinto-ohjaajienkin kanssa ja saat varmasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelma:
Täydentyy tähän syksyllä 2019.

Paikalla myös lähialueen muita oppilaitoksia esittelypisteineen.

Myös tilaisuuden jälkeen voit jäädä juttelemaan!

Y-lukio somessa

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta! Tykkää tai seuraa, niin pysyt ajan tasalla kuulumisistamme!
instagram.com/ylojarvenlukio
instagram.com/yrittajyyslinja_ylojarvi
facebook.com/ylojarvenlukio
twitter.com/ylojarvenlukio

UUTTA! Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan Youtube-kanava