Rehtorin tervehdys

Arvoisa 9-luokkalainen!

Sinulla on käynnissä mielenkiintoinen ja tärkeä vuosi. Päätät peruskoulun ja tavoittelet hyviä arvosanoja, jotta pääset haluamaasi toisen asteen oppilaitokseen. Lisäksi teet päätöksen jatko-opintopaikastasi.

Ylöjärven lukio tunnetaan hyvähenkisenä ja opetuksellisesti edistyksellisenä oppilaitoksena, jossa opiskelijalle annetaan mahdollisuus yksilöllisiin valintoihin opinnoissaan. Yksilöllisyys toteutuu niin kurssivalintojen kuin opiskelumenetelmienkin moninaisuutena.

Opiskelija on kaiken toimintamme keskiössä!

Erityisiä vahvuuksiamme ovat mm:

• monipuoliset sekä opiskelijan yksilölliset lähtökohdat huomioivat opetusmenetelmät: yksilöllinen oppiminen, tiimioppiminen sekä tietotekniikan käyttö opinnoissa
  • laaja kurssivalikoima (runsaasti koulukohtaisia kursseja sekä kokonaiset kertauskurssit kirjoitettavissa aineissa)
  • nykyaikaiset ja viihtyisät opiskelutilat
  • hyvä yhteishenki opiskelijoiden ja opettajien kesken
  • vaihtoehtona valita erityislinja, jossa syvennytään yrittäjyyteen ja opiskellaan tekemällä yhteistyötä liike-elämän toimijoiden kanssa, katso lisää Yrittäjyyslinjan sivuilta
  • monipuolinen kansainvälinen toiminta
  • opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden huomioiminen ohjauksessa, opetuksessa ja opiskeluhuollossa
  • opiskelijakunnan aktiivinen toiminta ja vahvat vaikutusmahdollisuudet
  • koulun tarjoama kannettava tietokone edullista omavastuuta vastaan

Valitessasi Ylöjärven lukion toisen asteen jatko-opintopaikaksesi, takaamme koko henkilökuntamme voimin, että viihdyt meillä ja että pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia haasteita itsesi kehittämisessä!

Nähdään syksyllä 2019!

Jarkko Tuomennoro, lukion rehtori