Opiskelupaikan vastaanottaminen

Uusien opiskelijoiden lukioon ottamista koskeva päätös
Ylöjärven lukioon valittujen opiskelijoiden nimet julkaistaan koulun kotisivuilla ja koulun ulko-ovessa olevalla listalla torstaina 13.6. klo 8.15. Vain niiden opiskelijoiden nimet julkaistaan, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen. Lähetämme opiskelupaikan saaneille uusille opiskelijoillemme hyväksymiskirjeen postitse.

Ilmoittautuminen opiskelijaksi
Varmista opiskelupaikkasi ilmoittautumalla opiskelijaksi Ylöjärven lukion opintotoimistossa, Koulutuskeskus Valon kolmannessa kerroksessa

TO 13.6. klo 8.15 – 17.30 tai
PE 14.6. klo 8.15 – 15.00.

Ota mukaan
alkuperäinen peruskoulun päättötodistuksesi sekä tarvittaessa hyväksymiskirjeen mukana tulevat lomakkeet, sopimus kannettavan tietokoneen käytöstä ja koulumatkatukihakemus, jos koulumatkasi pituus ylittää 10 kilometriä. Jos hyväksymiskirje ei ole vielä saapunut postitse, voit tulostaa lomakkeet myös itse.

Huomioi, että opintotukea voidaan myöntää 17 vuotta täyttäneelle toisen asteen opiskelijalle. Elokuusta 2019 alkaen toisen asteen opiskelija voi saada myös opintorahan oppimateriaalilisää.