Kansainvälisyys

Ylöjärven lukion kansainvälisyystoiminta on erittäin vilkasta. Voit osallistua opintomatkoihin ja projekteihin, joissa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, eri kulttuureihin ja kieliin. European School Network -verkoston (ESN) kautta voit tehdä lyhyitä vastavuoroisia opiskelijavaihtoja eri puolilla Eurooppaa. ESN-vaihdon pituus on yleensä yhdestä viikosta seitsemään viikkoon. Koulustamme lähtee ja meille saapuu myös kokonaisen lukuvuoden ajaksi vaihto-opiskelijoita ympäri maailmaa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus valita myös erityinen kansainvälisyyskurssi tai osallistua eri oppiaineiden ulkomaille suuntautuviin opintoretkiin. Koulussamme on usein myös ulkomaisia opettajia opettajavaihdossa, ja oppitunneilla käy säännöllisesti kansainvälisiä vierailijoita.