Yrittäjyyskasvatusfoorumi 17.1.2019

Kutsumme sinut kaikille Suomen yrittäjyyskasvatusta tarjoaville lukioille ja muille asian parissa työskenteleville suunnattuun Yrittäjyyskasvatusfoorumiin Ylöjärvelle torstaina 17.1.2019  (tässä tarkempi ohjelma tapahtumaan). Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen yrittäjyyskasvatusta järjestävät lukiot ja luoda niiden välille toimiva yhteistyöverkosto sekä laittaa alulle yrittäjyyden lukiodiplomin suunnittelu. Mukana tapahtumassa ovat muun muassa Suomen Yrittäjien digi- ja koulutuspäällikkö Joonas Mikkilä, opetusneuvos Kristina Kaihari Opetushallituksesta sekä Proakatemian päävalmentaja Veijo Hämäläinen Tampereen ammattikorkeakoulusta. Päivän ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, käytännönläheisiä työpajoja, interaktiivinen paneelikeskustelu ja verkostoitumista cocktailtilaisuuden puitteissa.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:  https://tinyurl.com/yby75yzw

Olethan nopea, sillä työpajojen osallistujamäärä on rajattu – ilmoitamme pajojen täyttymisestä ilmoittautumislomakkeessa. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 19.11.2018.

Välitäthän kutsun myös organisaatiosi muille, yrittäjyyskasvatuksen parissa työskenteleville henkilöille.

Ystävällisin yrittäjyyskasvatusterveisin
Ylöjärven lukion yrittäjyysopettajat Kaisa, Raisa, Jenni ja Miia