Yhteishaussa Ylöjärven lukioon hakenut 9. luokkalainen!

Jos hait kevään 2021 yhteishaussa Ylöjärven lukioon niin toivomme, että

• Täyttäisit toisen asteen yhteishaun ainevalintakortin yhteishaun hakuajan päättymiseen mennessä! Ainevalintakortissa sinulta kysytään, mitä haluat lukiossa ensimmäisenä vuonna opiskella. Valintojesi perusteella sinulle tehdään ensimmäisen vuoden lukujärjestys valmiiksi. Kesällä yhteishaun tulosten selvittyä kaikki Ylöjärven lukion uudet opiskelijat saavat opiskelupaikan vastaanoton jälkeen tunnukset koulumme Wilmaan ja ennen koulun alkua näkevät koko ensimmäisen vuoden lukujärjestyksensä. LINKKI: Täytä Ylöjärven lukion ainevalintakortti. Huomioithan, että ainevalintakortin täyttämiseksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Jos lisäksi olet hakenut lukioomme Yrittäjyyslinjalla niin sitten sinun on yhteishaun lisäksi tehtävä seuraava ENNAKKOTEHTÄVÄ:

Laadi videohakemus yrittäjyyslinjalle.

Ennen videon suunnittelua ja kuvaamista tutustu taustamateriaaliin: https://duunitori.fi/tyoelama/millainen-on-hyva-videohakemus-5-huikeaa-esimerkkia/

Videohakemuksessa tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

1.       Miksi sinut pitäisi valita yrittäjyyslinjalle? Miksi yrittäjyyslinja kiinnostaa sinua?

2.       Millainen olet tiimityöskentelijänä? Mitä annettavaa sinulla on tiimille?

3.       Miten erotut muista hakijoista eduksesi? Mitä erityistaitoja tai kiinnostuksen kohteita sinulla on?

Videohakemuksen enimmäiskesto on kolme minuuttia.

Lähetä video mp4-tiedostona tai julkaise video yksityisellä Youtube-tililläsi ja lähetä linkki osoitteeseen lukio@ylojarvi.fi viimeistään pe 23.4.2021 klo 16.00. Varmista ennen videon lähettämistä, että linkki toimii (valitse videon yksityisyysasetuksista piilotettu, ei yksityinen!).